Tuesday, December 21, 2021

Seurustella miehen kanssa, joka käy läpi keski-iän kriisin

Seurustella miehen kanssa, joka käy läpi keski-iän kriisin



Lue lisää suosituksia. Liity Home Gallery Search -blogitukeen. Vaikka Reggie Perrin -stereotypia on hyvin koominen, ei ole vaikeaa nähdä, että tosielämässä tällaisen rajun käytöksen motiivina voivat olla syvemmät asiat, jotka ovat aivan liian vakavia, seurustella miehen kanssa, joka käy läpi keski-iän kriisin. En syytä miehiä kaikista avioeroista - en pitkällä tähtäimellä. Esitä kysymyksiä, mutta älä liikaa. Etsiikö mies, joka käy läpi keski-iän kriisin, todennäköisemmin suhdetta Ihmisillä on suhteita lukemattomista syistä. Osta Beat Stress, Feel Better - miesten terveys on helppoa yksittäisenä Kindle-kopiona tai laatikoissa





Ensisijainen sivupalkki



TÄNÄÄN Vuotuinen Toy Drive on virtuaalinen – tässä on mitä sinun tulee tietää. Urheiluautot ja hiuslisäkkeet. Ryöstää kehdosta ja pakoon. Toki ne ovat kliseisiä, mutta jos nämä kuvat tulevat mieleen, kun kuulet sanat "keski-iän kriisi", et ole yksin.


Asia kliseissä on kuitenkin suurin osa faktoista. Tässä tapauksessa tosiasiat ovat hämmästyttäviä. Yli puolet kyselyyn vastanneista seurustella miehen kanssa, joka käy läpi keski-iän kriisin Ei paljon.


com, Wisconsin Public Radion tuottama verkkosivusto, sanoi, että keski-iän kriisi on "erittäin todellinen, vatsaa raastava kokemus, jonka me kaikki käymme läpi kerralla tai toisella. Tarkoittaako tämä sitä, että elämäsi mies kärsii omasta kriisistään?


Ei välttämättä, mutta tässä on kahdeksan miesten keski-iän kriisin oireita ja mitä voit tehdä niille:. Jos miehesi piti aikoinaan työstään ja oli onnellinen kotona, mutta ilmaisee nyt levottomuutta tai apatiaa, hän saattaa olla matkalla keski-iän kriisiin. Tähän on yleensä yksi kahdesta syystä: Jotkut miehet saavuttavat keski-iän ja huomaavat, että monet heidän unelmistaan ​​ovat menneet ja saattavat jäädä toteutumatta. Muut miehet reagoivat tällä tavalla, koska he ovat saavuttaneet niin monia uratavoitteita, että he ihmettelevät, onko enää mitään tehtävää.


Riippumatta perusteluista kyllästynyt mies haluaa ravistaa rutiinejaan. Tyypillisesti tämä tarkoittaa mitä tahansa työnsä lopettamisesta aina suunnitelmiin maalata kaupunki punaiseksi "poikiensa kanssa. Kun tämä tapahtuu avioliitossa tai parisuhteessa, on tavallista, että naiset lohduttavat itseään ajattelemalla, että se on vain vaihe.


Mutta asiantuntijat sanovat, että se on virhe. coman online-artikkelikirjasto, joka on suunniteltu kouluttamaan ihmisiä terveydestä ja hyvinvoinnista. Joten mitä voit tehdä? Kiinnitä huomiota kumppanisi levottomuuteen ja kuuntele todella, kun hän puhuu sinulle huolistaan, seurustella miehen kanssa, joka käy läpi keski-iän kriisin. Kannusta häntä tekemään pieniä muutoksia – kokeilemaan uutta ruokaa, ryhtymään harrastukseen – toisin kuin radikaalimpiin muutoksiin, kuten hukkumaan surunsa paikalliseen baariin tai muuttamaan Bora Boraan, seurustella miehen kanssa, joka käy läpi keski-iän kriisin.


Onko pitkäaikaisella, uskollisella miehesi ollut vaeltava silmä viime aikoina?? Soittelevatko taloon omituiset naiset? Haisevatko hänen paidansa jonkun muun hajusteelta?? Onko hänellä kaikenlaisia ​​tekosyitä - ystävien auttamisesta myöhäiseen työhön - selittääkseen, miksi hän ei ole ollut kotona viime aikoina? Jos kysyt itseltäsi näitä kysymyksiä, miehesi saattaa pettää sinua. Tämä on vain yksi keski-iän kriisin tuskallisista seurauksista.


Jim Conway, psykologi ja Midlife Dimensions -ryhmän perustaja, joka tarjoaa neuvoja ja tukea keski-ikäisille pariskunnille ja heidän lapsilleen, sanoo, että keski-ikäiset miehet "muuttuvat herkäksi" ja alkavat keskittyä enemmän ihmisiin ja tunteisiin, mutta ironista kyllä, jotkut avioliitot kärsivät. sitä varten; miehet joutuvat helposti suhteeseen, jos heidän vaimonsa eivät ymmärrä muutoksia ja viestintä katkeaa, Conway sanoo.


Mutta jos hänellä on suhde, muista, että se ei ole koskaan sinun syytäsi. Hän teki valinnan rikkoa lupauksesi. Todennäköisesti ei", sanoo Pat Gaudette, The Midlife Wives Clubin perustaja ja "How to Survive Your Husband's Midlife Crisis" -julkaisun toinen kirjoittaja. Kiinnitä huomiota, jos miehesi yhtäkkiä menettää kiinnostuksensa uraansa kohtaan, haluaa toisen tai tuhlaa punaista Ferraria, jonka ajamisesta hän aina haaveili, vaikka sinulla on asuntolaina maksettavana.


Nämä toimet ovat osoitus miehesi äkillisestä halusta elää elämää täysillä. Hän luultavasti ajattelee: "Ehkä voin korvata kaikki nuoruudessani jättämäni asiat. Mutta tämä oire on helpompi voittaa parina kuin jotkut muut.


Keski-iän neuvonantaja Robert L, seurustella miehen kanssa, joka käy läpi keski-iän kriisin. Adams sanoo, että miehet ja naiset yksinkertaisesti ymmärtävät väärin toisiaan. Yritä ymmärtää, miksi tämä uramuutos, suuri osto tai investointi oli hänelle tärkeä ja miten hän päätyi tähän johtopäätökseen.


Keskustele sitten asiasta järkevästi. Jos miehesi on esimerkiksi nostanut turhamaisuutta, haluaa hiustulppia tai alkaa saada kasvohoitoja, vaikka hän käyttikin seurustella miehen kanssa, joka käy läpi keski-iän kriisin Suihkuttomana viikonloppuna sinulla voi olla ongelmia.


Jos kaveri, joka aina ylpeili roomalaisesta nenästään, puhuu nyt nenäleikkauksesta, seurustella miehen kanssa, joka käy läpi keski-iän kriisin, niin ongelmasi on vähän suurempi. Ensimmäinen askel miehesi mustelman ja ikääntyvän egon vahvistamisessa on kehua häntä. Joskus tämä ei kuitenkaan riitä. Silloin pitää vain olla kärsivällinen. Valitettavasti lisääntynyt turhamaisuuden tunne on joskus merkki siitä, että miehellä on suhde.


Ilmeisesti tämä on suurempi ongelma, joka yleensä vaatii pariskuntaneuvontaa suhteen korjaamiseksi, jos se on mahdollista. Pariskunnille, joilla oli olematonta seksielämää ennen keski-iän saavuttamista, vähemmän yli 50-vuotiaita ei välttämättä tarkoita, että mies on kriisissä. Mutta jos hän näyttää kamppailevan itsetuntonsa kanssa tai on yleensä onneton, seksi saattaa muuttua seurustella miehen kanssa, joka käy läpi keski-iän kriisin lisätaakkaa hänelle.


Toisaalta, jos hänellä on suhde, hän saattaa itse asiassa olla kiihkeämpi kanssasi, jotta et epäile. Pidä silmällä suuria muutoksia tavalla tai toisella. Ja vielä kerran, kysy mieheltäsi kaikesta, mikä hämmentää sinua. Asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että hyvät kommunikointitaidot ovat tärkeitä kaikissa avioliitoissa ja ovat erityisen hyödyllisiä keski-iän kriisin aikana – hänen tai sinun! Tämä on ilmeinen. Alkoholin haju hengityksessä, tyhjät pullot ympäri taloa, veriset silmät ja epäsäännöllinen käytös ovat kaikki merkkejä siitä, että miehelläsi saattaa olla vakava juomaongelma.


Mutta tämä on yksi ongelma, jonka miehesi voi joutua käsittelemään suurelta osin yksin. Tämä käyttäytyminen on usein seurausta perhetragediasta, kuten vanhemman kuolemasta tai muusta järjestelmän shokista, kuten pitkäaikaisesta työstä irtisanomisesta. Vaikeat elämäntapahtumat voivat myös laukaista masennuksen ja pahentaa keski-iän kriisiä. Vaikka American Psychological Association raportoi, että masennus vaikuttaa yli 6 miljoonaan mieheen joka vuosi, monet miehet päättävät jättää merkit huomiotta, koska heidän mielestään on "epämiehellistä" myöntää olevansa sinisilmäinen ja outo.


Jos näet näitä oireita miehessäsi, voit ehdottomasti rohkaista häntä terapeutin, psykologin tai jopa uskonnollisen johtajan puoleen, joka voi neuvoa häntä. Ei ole harvinaista, että kumppani tarvitsee näissä tapauksissa omaa lisätukea.


Haluat ehkä liittyä hänen kanssaan pariterapiaan tai tehdä saman itse. Keski-iässä jotkut miehet alkavat pohtia "mitä jos" ja he kyseenalaistavat menneitä päätöksiään. Ikävä asia nostalgiassa on kuitenkin se, että kaikki näyttävät näkevän menneisyyden ruusunpunaisten lasien läpi. Tietenkin tiedät, että miehesi ei tiedä, mitä todella olisi tapahtunut, jos hän olisi naimisissa lukiotyttöystävänsä kanssa, ellet olisi ollut hänen lukiotyttöystävänsä, mutta nyt hän voi haaveilla siitä, millaista se olisi ollut – ja on mahdollista, että hän vain muistaa heidän suhteensa hyviä puolia.


Tämä fantasia tuntuu hänestä hyvältä, koska vaikka hän rakastaisi sinua, hän voi jättää lapset, kotityöt ja laskut pois päiväunelmistaan ​​ensimmäisestä rakkaudestaan, seurustella miehen kanssa, joka käy läpi keski-iän kriisin. Mutta älä huoli. Tämä teeskentelymaailma on vaarallinen vain, jos hän alkaa etsiä suhdetta kyseisen naisen kanssa tai vetää villejä temppuja vanhojen veljeysveljiensä kanssa vanhojen hyvien aikojen nimissä.


Francesca Di Meglio on iVillagen kirjoittaja. IE 11:tä ei tueta. Parhaan kokemuksen saat vierailemalla sivustollamme toisella selaimella.


SIIRRY SISÄLTÖÖN. Jaa tämä -. Seuraa tänään. Lisää brändejä. Facebook Twitter Sähköposti SMS Tulosta Whatsapp Reddit Pocket Flipboard Pinterest Linkedin.


Keski-iän kriisi: onko se myytti? Jotkut asiantuntijat sanovat kyllä ​​23. toukokuuta, kuinka antaa ja saada anteeksi, korjata ihmissuhteita 29. huhtikuuta,





richard beasley etsii dating sinkku



Miehet, joilla on keski-iän kriisi, he ovat samassa veneessä niiden ihmisten kanssa, jotka lähestyvät merkkipaalu syntymäpäivää. Siksi heillä saattaa olla todennäköisemmin suhde korvatakseen sen, mitä he pitävät edistyneenä ikääntymisenä. He tulevat yhä lähemmäs kuolemaa, eläkkeelle jääminen on nurkan takana, lapset juoksevat ympäri taloa jne. Keski-iän kriisissä olevien ja suhteita harkitsevien miesten mahdollisuuden ymmärtämiseksi on tärkeää ymmärtää, mitä nämä miehet etsivät.


Tämä voi usein sisältää vaatteiden tai autojen ostamisen tämän iän korvaamiseksi. Usein miehet tekevät muutakin kuin vain ostavat aineellisia hyödykkeitä – he haluavat nuoremman naisen. Miehet kaipaavat aina nuorempaa, viehättävämpää naista, ja keski-iän kriisi herättää usein tämän todellisuuden eloon.


Jälleen on monia syitä, miksi monet ryhtyvät avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin. Yksi niistä on validointia varten, ja seurustelemalla nuoremman, viehättävämmän naisen kanssa hän yrittää vakuuttaa itselleen olevansa arvokkaampi kuin luulee olevansa.


Saman rutiinin pitäminen päivästä toiseen niin pitkän ajan riittää ajamaan kenen tahansa miehen reunan yli. Ajatus avioliiton ulkopuolisista suhteista kauniin nuoren naisen kanssa näyttää kuitenkin houkuttelevammalta kuin ylennys töissä tai uuden harrastuksen hankkiminen. Muistuta puolisoasi, että olet valmis tukemaan häntä elämän muutoksissa, mutta kannusta häntä myös hakemaan ammattiapua.


Työn äkillinen lopettaminen tai uuteen elämänpolkuun sijoittaminen on punainen lippu. Vaikka uusien ajatusten ja ideoiden tutkiminen on terveellistä, kokonaisen tekeminen voi aiheuttaa ongelmia. Tutkimus- ja kokeiluhalun ei kuitenkaan tarvitse olla huono asia, varsinkin jos se tehdään määrätietoisesti eikä häiritse normaalia arkea. Tässä mentori tai elämänvalmentaja voi olla hyödyllinen – he voivat objektiivisesti tarjota ohjausta ja tukea, jota puolisosi tarvitsee löytääkseen uutta polkua rakentavalla tavalla.


Keski-iän kriisistä kärsivä kumppani voi yrittää kohdistaa ongelmat sinuun, kun hän paheksuu muuttuvista tunteistaan. Jos et olisi huomannut tai käsitellyt näitä käyttäytymismalleja, kaikki olisi täysin normaalia - tai niin he ajattelevat. Sisäinen kriisi voi saada jonkun katsomaan ulospäin ja syyttämään muita. He ovat lyhytluonteisia ja vihaisia, mutta ei ole viisasta vastata heidän energiatasollaan ja vitriolillaan. Yritä välttää tilanteen eskaloitumista konfliktiksi. Päättämättömyydellä voi olla kaksi muotoa: Ensimmäinen on halvaus, joka voi aiheuttaa turhautumista sekä sen kokeneelle henkilölle että hänen ympärillään oleville ihmisille.


He eivät voi sitoutua tekemään todellista muutosta elämässään, vaikka he tietäisivät muutoksen olevan myöhässä. Toinen päättämättömyyden tyyppi ilmenee tärkeiden elämänpäätösten flip-floppauksena. Toki on mahdollista, että kumppanisi on nyt onneton suhteeseensa, mutta sen sijaan, että tekisit impulsiivisen päätöksen palkata avioerolakimies, ensimmäinen askel on analysoida, mikä voisi aiheuttaa heidän onnettomuutensa. Usein juuri se puoliso, jonka he ajattelivat tarvitsevansa lähteä, on syy siihen, että he pystyvät palaamaan normaaliin tunteeseen.


Johtuipa sitten levottomuudesta tai halusta vahvistaa seksuaalista kykyään, uskottomuus on yleinen oire keski-iän kriisistä. Jos puolisosi vetäytyy avioliitosta sekä fyysisellä että emotionaalisella tasolla, alkaa työskennellä oudosti tai suojelee puhelintaan tavallista enemmän, saatat nähdä merkkejä huijaavasta puolisosta. On tärkeää olla tekemättä hätiköityjä johtopäätöksiä, ennen kuin syytät kumppaniasi suhteesta. Avioero, epävarmuus työssä ja miesten roolin muuttuminen lisäävät monien epävarmuutta tänä siirtymäaikana.


Monet miehet pitävät ikääntymisen myötä tapahtuvat muutokset seksuaalisessa toiminnassa huolestuttavia. Yhtäkkiä et voi tehdä sitä enää kolme kertaa yössä, on vaikeampaa saada erektio. Onko tämä liukkaan rinteen alku? Ja mihin se loppuu? Keski-ikään mennessä miehet ovat saattaneet saavuttaa suurimman osan realistisista tavoitteistaan ​​ja olla epävarmoja tulevaisuuden suunnastaan. Myös ihmissuhteet voivat muuttua, ja niihin vaikuttaa usein kielteisesti, varsinkin kun lapset lähtevät vanhempien kodista. Miehet ovat paremmin koulutettuja, terveempiä ja elävät todennäköisesti pidempään keski-iässä kuin koskaan aikaisemmin.


Tämä voi johtaa laajempaan pohdiskeluun ja usein itsetutkiskeluun siitä, mitä on tapahtunut elämän ensimmäisen osan aikana ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Uni voi olla toinen tekijä. Journal of the American Medical Association -lehdessä julkaistun raportin mukaan keski-iän kriisit voivat liittyä kasvavaan kyvyttömyyteen nukkua syvään. 30- ja 40-vuotiaat miehet nukkuvat paljon hajanaisemmin ja kevyemmin kuin nuoremmat - vaikka he nukkuisivat saman verran tunteja kuin ennen.


Raportin mukaan 45-vuotiaana harvat pystyvät hallitsemaan syvää unta ollenkaan, mikä saa heidät lihavammiksi ja huonokuntoisemmiksi, koska he lakkaavat tuottamasta kasvuhormonia. Jotkut lääkärit väittävät, että luottamuskriisi ja epämiellyttävät keski-iän oireet, joita jotkut miehet kokevat, eivät ole ensisijaisesti psyykkistä alkuperää.


Vaikka elämäntapahtumiin ja ikääntymisen seurauksiin saattaa syntyä yleisiä psykologisia ongelmia, he väittävät "miehen vaihdevuosien" olemassaolon, johon liittyy hormonaalisia muutoksia kehossa, analogisesti naisten vaihdevuosien kanssa. Itse asiassa voi olla mahdollista, että jotkut miehet joutuvat käymään läpi sekä psykologisen kriisin että hormonaalisen kriisin!


Sana "miesten vaihdevuodet" on kuitenkin harhaanjohtava, koska vaihdevuodet viittaa tiukasti kuukautisten loppumiseen. Jos löytyy miesvastine, asiantuntijat eivät ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen nimestä: termit "andropaussi", "viropause" tai "endopaussi" on esitetty. Sen kannattajat ovat määritelleet miesten vaihdevuodet hormonaalisiksi, fysiologisiksi ja kemiallisiksi muutoksiksi, joita esiintyy noin 40-vuotiailla miehillä. Väitetään, että miesten vaihdevuosien oireet – pääasiallinen libidon menetys – johtuvat keski-iästä. miehille testosteronin tason ja vaikutuksen alentuessa. Se on hormoni, joka vastaa toissijaisista seksuaalisista ominaisuuksista, kuten lihasvoimasta ja kasvojen hiuksista, sekä seksuaalisesta halusta ja muiden hormonien, kuten DHEA-dehydroepiandrosteronin, tuotannosta.


Testosteronitasot laskevat vähitellen 20-luvun lopulta lähtien, ja kun mies täyttää 80, ne ovat murrosikää edeltävällä tasolla. Toisin kuin naisten estrogeeni, keski-iässä miehillä ei kuitenkaan tapahdu äkillistä, mitattavissa olevaa testosteronin laskua, ja usein andropausaalioireista valittavien miesten testosteronitasot voidaan edelleen mitata normaalina. Näyttää tapahtuvan, että kantajaproteiini, jota kutsutaan sukupuolihormonia sitovaksi globuliiniksi SHBG, lisääntyy keski-ikäisillä miehillä.


Tämän nousun uskotaan heikentävän kehon kykyä hyödyntää omaa testosteroniaan. Lisäksi kehon solut pyrkivät myös paksuuntumaan iän myötä, joten ne pystyvät vähemmän imemään testosteronia. Miesten vaihdevuositeorian vastustajat eivät kiellä, että testosteronitasot laskevat tasaisesti iän myötä tai että SHBG-tasot saattavat nousta. He sanovat kuitenkin, että nämä muutokset eivät riitä aiheuttamaan havaittavia oireita suurimmalle osalle miehistä.


Jos uskot, että testosteronitason lasku ja SHBG-tason nousu ovat syynä miesten vaihdevuodet, et voi tehdä asialle paljon. Jos uskot keski-iän kriisiin, joka on lähtökohtaisesti psykologinen, voit ryhtyä toimiin sen poistamiseksi:.


Kyllä, jos on tarvetta. Monet keski-iän kriisiin liittyvät oireet on tarkistettava taustalla olevien fyysisten syiden varalta. Esimerkiksi erektiohäiriön impotenssi voi johtua masennuksesta, diabeteksesta tai sydänsairaudesta. Jos sinusta tuntuu, että haluat mieluummin keskustella ongelmistasi sympaattisen tuntemattoman henkilön, kuten neuvonantajan, kanssa, yleislääkärisi voi lähettää sinulle lähetteen. Jos sinulla on kuitenkin varaa tavata jotakuta yksityisesti, saatat säästää pitkältä odotukselta. Puhu ympäri. Älä pelkää pyytää apua.


Jos keskustelu miesten vaihdevuosien olemassaolosta kiihtyy, TRT on aiheuttanut vielä enemmän kiistaa. Tämä hoito sisältää ylimääräisen testosteronin antamisen laastareiden, injektioiden, pillereiden tai voiteiden kautta niille, jotka kärsivät miesten vaihdevuosien oireista. Sen kannattajien mukaan monet TRT:tä saaneet miehet ovat raportoineet melkein ihmeellisistä tuloksista.


Nämä sisältävät:. Ongelmistasi puhuminen on erittäin hyvää, mutta joskus ei ole mahdollista puhua ystävillesi tai kumppanillesi. Neuvonta voi auttaa yksilöitä, ja välittäjä voi myös olla tehokas parisuhteen ongelmien käsittelyssä. Ota yhteyttä yleislääkäriin tai läheiseen. Psykoterapia voi auttaa syvempiin ongelmiin, mutta se ei välttämättä ole helposti saatavilla NHS:stä. Keski-iän kriisistä kärsiville voidaan määrätä lyhyt masennuslääkkeiden tai rauhoittavien lääkkeiden hoitojakso masennuksen torjumiseksi.


Vaihtoehtoisesti voit kokeilla luonnollista lääkettä, kuten mäkikuismaa. Yrtti, joka tunnetaan myös nimellä hypericum, – saatavilla lisäravinteena tinktuurana tai kapselina – lievittää ahdistuksen, levottomuuden, välinpitämättömyyden ja epätoivon tunteita.


Berlin Depression Self-Help Groupin tekemässä tutkimuksessa 34 miestä otti yrttiuutteita kolme kertaa päivässä kuuden viikon ajan. Vain viiden viikon kuluttua kolme neljästä osoitti selvää parannusta, ja joka kolmas tuli oireettomaksi. Lääkärit voivat myös pystyä hoitamaan mitä tahansa erityisiä sairauksia, kuten erektiohäiriöitä, impotenssia tai iho-ongelmia.


Mahdollisesti hyvä. Loppujen lopuksi keski-iän kriisissä on kyse jonkinlaisen muutoksen hallinnasta, ja kuten miljoonat vanhemmat miehet voivat todistaa, siirtymän toisella puolella on tuore näkökulma ja uusia tyydytyksiä. Älä koskaan kärsi hiljaisuudessa: pyydä aina apua, jos tarvitset sitä, ja tutki kaikkia keinoja.


Ja muista: elämä voi alkaa missä iässä tahansa. Varsinkin Covidin kaltaisen suuren pandemian aikana Miehet näyttävät todennäköisemmin saavan Covidin ja kuolevat paljon todennäköisemmin siihen. Miesten terveysfoorumi työskentelee lujasti vaatiakseen lisää toimia tämän suhteen hallitukselta, terveydenhuollon ammattilaisilta ja meiltä kaikilta.


Miksi miehet kärsivät enemmän ja mitä voimme tehdä asialle??

No comments:

Post a Comment