Tuesday, December 21, 2021

Några råd för att dejta en arkitekt

Några råd för att dejta en arkitekt



Han är nästan allt jag inte är. MysteryMan Historia · Kontakt. Detta är inte att säga att arkitekten bara var skyldig, men han passade helt enkelt inte bra för deras budget. Gå med som ett proffs. Han efter att vi avslutat middagen körde han direkt till mig för att släppa av mig.





Läsarinteraktioner



Tips tack - Vi vill gärna anlita en arkitekt. Arkitektarvoden- behöver råd. Alla arkitekter vill reda ut detta? Arkitektproblem - råd behövs. hoppa till huvudinnehållet. ÅRSREA. Bästsäljare på hela webbplatsen. Köks- och matsalsmöbler. Logga in. Gå med som ett proffs. FÅ IDÉER Foton.


Utomhus Landskap Uteplats Däck Pool Bakgård Veranda Exteriör Utekök Front Yard Uppfart Poolhus. Populära designidéer Kök Backsplash Firepit Öppen spis Däck räcke Pergola Sekretessstaket liten garderob.


Houzz TV. Houzz Research. Alla proffs Alla tjänster för proffs, några råd för att dejta en arkitekt. Takbelysning Ljuskronor Pendellampor Infällda Takfläktar Spårbelysning Väggbelysning Vägglampor Svängarm Vägglampor Displaybelysning Lampor Bordslampor Golvlampor Skrivbordslampor Lampskärmar Utomhusbelysning Belysning Rea Trender inom belysning. Heminredning. Holiday Inredning. Julgranar. Semesterbelysning. Presentkort. Utforska diskussioner Utvalda hemdiskussioner Utvalda trädgårdsdiskussioner.


Designdilemma. Några råd till någon som vill bli arkitekt?? maonofotografi för 8 år sedan. jag några råd för att dejta en arkitekt att veta innan jag investerar i det. E-posta Spara kommentar 3. Sortera efter: Äldst.


Nyaste Äldsta. decoenthusiaste för 8 år sedan. Du kanske hittar ett center som genomför lämplighetstest. Skulle vara värt investeringen för att se var dina faktiska talanger ligger, även om du bestämmer att det inte är arkitektur. En sak som tidigare var väldigt viktig, men kanske inte så mycket nu med datorer, är kompetens i matematik.


Förmågan att visualisera och föra det som finns i ditt huvud till papper skulle vara en tillgång, skulle jag tro. Bästa framgång. Gilla 3 Spara. Dytecture 8 år sedan. Gilla 2 Spara, några råd för att dejta en arkitekt. Relaterade diskussioner Råd tack - Vi skulle vilja anställa en arkitekt Q. Avgifter baserade på en procentandel av byggkostnaderna är ett vanligt sätt som arkitekter tar betalt för sina tjänster. Jag jämför det med att betala en fastighetsmäklare en procentandel av försäljningspriset för att sälja ditt hem.


Avgifterna några råd för att dejta en arkitekt gradueras så att när kostnaderna stiger, sjunker andelen. På så sätt får vi inte nödvändigtvis en större avgift om kostnaderna går några råd för att dejta en arkitekt. Tänk också på att du har det yttersta att säga till om vilket entreprenörspris du accepterar. Du behöver inte gå med den dyraste om du föredrar någon annan.


Ett alternativt arrangemang är att betala arkitekten timpriser. Det är också vanligt att en arkitekt tar betalt för utlägg, kopior m.m. Enligt vår erfarenhet är dessa en liten mängd och beror på antalet ritningar dina entreprenörer vill ha.


Kanske kan din arkitekt skicka dig e-versioner av ritningarna och du kan beställa utskrifterna själv? I slutändan skulle jag föreslå att du diskuterar detta med arkitekten. Du får åtminstone en uppfattning om hur de ska arbeta med. Lyssnade de på dina bekymmer? Var de samarbetsvilliga och fokuserade på problemlösning?


Eller var de defensiva och oflexibla? Arkitektarvoden- behöver råd F. Jag förstår konceptet med att ta betalt för tjänster eftersom det relaterar till byggkostnaden eftersom kostnaden direkt påverkar det ansvar och det ansvar som arkitekten accepterar. Men som du får reda på verkar det undergräva det förtroende mellan arkitekt och beställare som är nödvändigt för ett framgångsrikt projekt.


just därför tar jag alltid ut en fast avgift. Jag skulle föreslå att du schemalägger ett möte med arkitekten där du förklarar din grad av oro. Om deras svar är stelbent kommer det att berätta något om hur framtida problem kan hanteras. Om de är förstående och lite flexibla, skulle det båda gott.


Lycka till!!! sandradclark: Jag har övervägt det också. Så på det hela taget verkar det som att det skulle bli en dyr ansträngning. Inte för att jag kommer att skriva ut dem, jag försöker bara få en uppfattning om alternativen och deras kostnader. 2: a våningen i huset ligger bara ovanför den bakre delen. Så jag kunde se trappan flyttas in i det främre utrymmet, kanske mot den östra väggen.


Men återigen, sannolikt dyrt och tar bort brännpunktsvärdet. Arkitektproblem - råd behövs F. Vi har en GC och han är underbar.


Och eftersom allt är elektroniskt är det svårt för honom att ställa frågor och jag tror inte att han bryr sig särskilt om det just nu. Frågan är om det skulle vara möjligt för en annan arkitekt att ta över förutsatt att vi kan få alla planer från några råd för att dejta en arkitekt sådana -- kan någon använda någons planer lätt eller är det väldigt svårt?


TMK Remodeling 8 år sedan. Kontakta din statliga licensnämnd och fråga vad kvalifikationerna är, kolla deras hemsida I mitt tillstånd är det en 4-årig examen, några råd för att dejta en arkitekt, 3 års arbetslivserfarenhet och sedan några råd för att dejta en arkitekt en 2 dagars tenta som är en tik för att få din licens och stämpel.


Jag föreslår att du pratar med några lokala arkitekter för att få lite inblick i yrket. AIA är också en bra resurs. Lycka till. Gilla Spara. Relaterade berättelser. ARBETA MED PROS 10 saker som arkitekter vill att du ska veta om vad de gör av Laura Gaskill. Lär dig mer om kostnader, överväganden och överraskande saker som arkitekter gör – plus den snabba vägen för att fastställa sin stil. ARBETA MED PROS Vad gör landskapsarkitekter? Av Falon Land Studio LLC. Det finns många missuppfattningar om vad landskapsarkitekter gör.


Lär dig vad de tillför ett projekt. BASEMENTS Design Workshop: Är det dags att låta källare utrotas? Av Eric Reinholdt, arkitekt. Här är svar på alla skäl att behålla dem.


Tillverkad av ett pensionerat detta moderna hus i Några råd för att dejta en arkitekt visar hur arkitektoniskt fantastisk återanvändning kan vara. KÖKSDESIGN Smarta investeringar i köksskåp — råd från en mäklare av Tiffany Carboni.


Få expertinformation om vilka skåpfunktioner som är värda pengarna, för både dig och potentiella köpare av ditt hem. Att tänka framåt när du installerar eller flyttar en tvättmaskin och torktumlare kan förhindra frustration och skador på vägen. Så du tror att gör-det-själv-ombyggnad kommer att bli kul?


Här är en husägares lista över vad du kan ge dig in på. FÖRE OCH EFTER Återuppfinn det: Gatuskyltar blir en livlig köksbakgrund av Becky Harris, några råd för att dejta en arkitekt. Stadsöverskott som unik dekor? En familj i Seattle sa säkert, och nu är det stjärnan i deras ombyggda kök.


HOUZZ TOURS Houzz Tour: A Three-Story Lada Becomes a Modern Home Beauty Av John Hill.





dejtingsajt från



De älskade att arbeta med honom, men när de skickade ut designen för att uppskattas, kom den in på 3X deras budget.


Efter flera månaders gräl med arkitekten för att få designen mer i linje med deras budget, gick de äntligen bort från projektet. Detta är inte att säga att arkitekten bara var skyldig, men han passade helt enkelt inte bra för deras budget. hoppa till huvudinnehållet. ÅRSREA. Bästsäljare på hela webbplatsen. Köks- och matsalsmöbler. Logga in. Gå med som ett proffs. FÅ IDÉER Foton. Utomhus Landskap Uteplats Däck Pool Bakgård Veranda Exteriör Utekök Front Yard Uppfart Poolhus.


Populära designidéer Kök Backsplash Firepit Öppen spis Däck räcke Pergola Sekretessstaket liten garderob. Houzz TV. Houzz Research. Alla proffs Alla tjänster för proffs. Takbelysning Ljuskronor Pendellampor Infällda Takfläktar Spårbelysning Väggbelysning Vägglampor Svängarm Vägglampor Displaybelysning Lampor Bordslampor Golvlampor Skrivbordslampor Lampskärmar Utomhusbelysning Belysning Rea Trender inom belysning. Heminredning. Holiday Inredning. Julgranar.


Semesterbelysning. Presentkort. Utforska diskussioner Utvalda hemdiskussioner Utvalda trädgårdsdiskussioner. Bygga ett hem. Möte med första arkitekten imorgon - några råd? jenswrens för 12 år sedan. Alla råd uppskattas! E-posta Spara kommentar 7. Sortera efter: Äldst. Nyaste Äldsta. Pratar han mycket eller lyssnar han mycket? Du vill ha det senare. Gilla Spara. bigkahuna för 12 år sedan. Relaterade diskussioner Frågor att ställa: Första mötet med Custom Home Builder Q.


Jag skulle be att få besöka några av deras projekt. Leta efter kvaliteten på utförande Jag skulle också be om några telefonnummer till referenser som jag skulle ringa. Några av frågorna som jag skulle ställa till deras tidigare kunder är: 1. Gjorde de jobbet inom budget och inom tidsplanen? Om du skulle göra det igen, skulle du anlita dem igen? Var de trevliga att arbeta med? Detta kan låta förenklat, men de är de viktigaste frågorna som ska besvaras.


Om de säger nej till något av dessa, så bör du leta efter ett annat företag. Jag håller med om att det är bäst att anlita arkitekten först, så om detta är ett designbyggarföretag kommer du också att vilja ha arkitekten med på det mötet såväl som entreprenören. Arkitekten är personen du kommer att interagera med under designfasen och du vill vara bekväm med den här personen Tack killar för alla kommentarer.


Du behöver inte gå med den dyraste om du föredrar någon annan. Ett alternativt arrangemang är att betala arkitekten timpriser. Det är också vanligt att en arkitekt tar betalt för utlägg, kopior m.m. Enligt vår erfarenhet är dessa en liten mängd och beror på antalet ritningar dina entreprenörer vill ha. Kanske kan din arkitekt skicka dig e-versioner av ritningarna och du kan beställa utskrifterna själv? I slutändan skulle jag föreslå att du diskuterar detta med arkitekten. Du får åtminstone en uppfattning om hur de ska arbeta med.


Lyssnade de på dina bekymmer? Var de samarbetsvilliga och fokuserade på problemlösning? Eller var de defensiva och oflexibla? Arkitektarvoden- behöver råd F. Jag förstår konceptet med att ta betalt för tjänster eftersom det relaterar till byggkostnaden eftersom kostnaden direkt påverkar det ansvar och det ansvar som arkitekten accepterar.


Men som du får reda på verkar det undergräva det förtroende mellan arkitekt och beställare som är nödvändigt för ett framgångsrikt projekt. just därför tar jag alltid ut en fast avgift. Jag skulle föreslå att du schemalägger ett möte med arkitekten där du förklarar din grad av oro.


Om deras svar är stelbent kommer det att berätta något om hur framtida problem kan hanteras. Om de är förstående och lite flexibla, skulle det båda gott.


Lycka till!!! sandradclark: Jag har övervägt det också. Så på det hela taget verkar det som att det skulle bli en dyr ansträngning. Inte för att jag kommer att skriva ut dem, jag försöker bara få en uppfattning om alternativen och deras kostnader.


2: a våningen i huset ligger bara ovanför den bakre delen. Så jag kunde se trappan flyttas in i det främre utrymmet, kanske mot den östra väggen. Men återigen, sannolikt dyrt och tar bort brännpunktsvärdet. Arkitektproblem - råd behövs F.


Vi har en GC och han är underbar. Och eftersom allt är elektroniskt är det svårt för honom att ställa frågor och jag tror inte att han bryr sig särskilt om det just nu. Frågan är om det skulle vara möjligt för en annan arkitekt att ta över förutsatt att vi kan få alla planer från de ursprungliga -- kan någon använda någons planer lätt eller är det väldigt svårt?


TMK Remodeling 8 år sedan. Kontakta din statliga licensnämnd och fråga vad kvalifikationerna är, kolla deras hemsida I mitt tillstånd är det en 4-årig examen, 3 års arbetslivserfarenhet och klara sedan en 2-dagars tentamen som är en jävla att få din licens och stämpel. Jag föreslår att du pratar med några lokala arkitekter för att få lite inblick i yrket.


AIA är också en bra resurs. Lycka till. Gilla Spara. Relaterade berättelser. ARBETA MED PROS 10 saker som arkitekter vill att du ska veta om vad de gör av Laura Gaskill. Lär dig mer om kostnader, överväganden och överraskande saker som arkitekter gör – plus den snabba vägen för att fastställa sin stil. Jag håller på att prata med Norman Fosters kontor och ville ställa några allmänna frågor Är det ett "stjärnarkitektkontor där praktikanterna får slavlöner"? Jag är amerikan men på det brittiska systemet är jag mellan del 2 och del 3.


Vad skulle det motsvara ungefär per timme i pund? Är det någon som jobbar på kontoret i London och tycker de om det, får de bra erfarenhet? Skål för input Hey Blaster Jag jobbar på Foster och jag är också mittemellan del två och tre. Pengarmässigt är det inte bra alls men du kan leva på det. Jag vet platser där du kan få mycket mer pengar. Grejen med det här kontoret är att det är så stort och då och då känner man sig behandlad som ett nummer.


Det är ungefär folk här inne. Jag tror att den enda verkliga anledningen till att jobba här är om du vill arbeta med stora projekt och om du har tur med några intressanta projekt, en amerikansk vän till mig tog ett jobb på norms för ett tag sedan [1 år] -- jag vet inte exakt lön men tillräckligt för att få en lägenhet och hålla maten på bordet - om du simmar i studielån kan det vara ett problem.


teamet hon är i gör ot men inte som vissa grupper som fungerar som slavar. Jag tycker att det är ganska normal tid nu för tiden, så packa inte väskan än. vet inte om fosterns arbetsvillkor och lön, men om du får utbildningsvisumet minns jag att det betyder att du måste lämna Storbritannien efter några år och inte återvända förrän minst ett år efter det något liknande.


mitt kontor fick mig ett ordentligt arbetstillstånd och det tog drygt en månad att gå igenom. Det var dock ett krångel för dem så vissa platser kommer inte att anställa dig utan visum om du letar någon annanstans. lönerna är bättre på andra kontor tror jag, men beror på din erfarenhet. lycka till dig. Tack för all din hjälp. TED och hoppa Jag hörde precis om visumfrågan men som tur är är jag doktorand och har det klarat upp.


Men heja för rådet. Jag vill bara försäkra mig om att detta är ett genomförbart alternativ. Jag vet att liknande massiva kontor kan betala så lite som pund per månad på heltid. Jag vet att de låga priserna förväntas, och antar att de är på en standardskala på grund av kontorspolitik. Vänligen ge råd. Skål igen för all hjälp. Blaster, lönerna här är låga men inte så låga som pund i månaden! Om du vill ha mer information kan jag maila dem till dig eftersom jag inte är medveten om hur många andra Foster-personer som läser detta forum. En sak jag lärde mig här är kontorspolitik och jag är skit på dem!


Att arbeta för en nystartad revisor, stjärnadvokat, stjärnsjukhus, ett stjärnproduktionsbolag eller något företag som har en hög profil betyder att du tjänar mycket. Det är hela poängen med att jobba för ett stjärnföretag utom för arkitekter. Vi är det enda yrket där man kan jobba för en arkitekt och få dåligt betalt. På samma sätt frågar vi oss själva varför kunder betalar oss så dåligt.


Tja, svaret är enkelt. Som man bäddar får man ligga. Min mamma sa alltid; om du vill leva i en ren värld bör du vara den första som inte skräpar ner. Jag håller med harold, och jag ger mig inte på slavarbete. det är därför jag frågar runt lite. Jag letar helt enkelt efter en bra internationell anslutning. jag hör dig dock. Jag förstår och spelar också kontorspolitik. heja P. tråkigt när en doktorand arkitektstudent skulle jobba som arkitekt för 8 pund och timme TED, jag håller helt med.


Mycket ledsen. Jag arbetar för ett mycket stort kontor som tycker om att betrakta sig som "hög" design. Vi klarar oss bra, men jag får mindre betalt än vänner som arbetar för mycket mindre företag som pumpar ut nya Walgreens-butiker och strippgallerior. Jag tror att lönerna är ett av de största problemen i det här yrket – och ett av de svåraste att ta itu med.


Det är ekonomi. Starkitekterna får den stora efterfrågan på att vilja arbeta på sina kontor och har mer incitament att betala mindre. Att designa "Wallgreens" betyder att incitamentet måste vara pengar. slutligen någon som förstår ekonomin i det hela istället för att gnälla och föreslå att vi startar ett fackförbund eller något annat nonsens.


Den store mannen var 70 år denna månad. Jag förstår att han inte var på kontoret då, så personalen samlade sig och sjöng Happy Birthday, spelade in det på en DVD och skickade det till sitt kontinentala bulthål så säg BD.

No comments:

Post a Comment