Tuesday, December 21, 2021

Deittailuneuvoja miehille

Deittailuneuvoja miehille



Olen kauimpana feminismistä tai muusta vastaavasta, mutta tämä oli kauheaa. Mikä on Tao? 08. heinäkuuta JORDAN arvioi, että se piti siitä todella Hyllyt: 1. lippu 2 tykkää · Tykkää · katso arvostelu. Rakkauden luominen on kuin pitkä prosessi ja jokaisessa vaiheessa on monia asioita, jotka sinun on tiedettävä päästäksesi suhteen seuraavalle tasolle. Hänen on vastattava.





PALKINTO & TUNNUSTUS!



Goodreads auttaa sinua pitämään kirjaa kirjoista, joita haluat lukea. Haluatko lukea tallentaa…. Haluatko lukea Tällä hetkellä Lukeminen Lue. Muut painokset. Suurenna kansi. Virhearviointikirja. Päivitä ja yritä uudelleen. Avaa esikatselu Katso ongelma? Yksityiskohdat jos muuta:. Kiitos, että kerroit meille ongelmasta. Palaa kirjasivulle. Esikatselu — The Tao Of Badass, kirjoittanut Joshua Pellicer. The Tao Of Badass: Deittailuvinkkejä miehille, kirjoittanut Joshua Pellicer.


Lucas Lautier Goodreads Kirjoittaja. Jason Capital. Ben Brennan. The Tao Of Badass: Kaikki mitä sinun tulee tietää ollaksesi täydellinen paskiainen naisten kanssa. Hanki kopio. Kindle Edition -sivut.


Julkaistu 31. toukokuuta julkaistiin ensimmäisen kerran Lisätietoja Alkuperäinen nimi. Muut versiot 1. Kaikki versiot Lisää uusi painosyhdistelmä. Ystävän arvostelut. Rekisteröidy, jos haluat nähdä, mitä ystäväsi ajattelivat tästä kirjasta. Jos haluat kysyä muilta lukijoilta kysymyksiä The Tao Of Badasssista, rekisteröidy. Miten sitten poimitaan miehiä?? Lobstergirl Kiinnitä jalkasi noin 1. Laske painopistettäsi hieman taivuttamalla polviasi hieman. Tartu miehestä lantiosta tai vyötäröstä. Alt …lisää Tuke jalat deittailuneuvoja miehille badassin tao 1.


Vaihtoehtoisesti, jos ihminen on painava, hanki kuormaaja, kuten Bobcat. Anna ihmisen makaamaan maassa; rullaa, työnnä tai työnnä kuormaajaan, deittailuneuvoja miehille badassin tao. Se ei ole oikein, en pidä siitä, koska emme ole kaloja, olemme ihmisiä "Jos laitoit minut päälle, voin hallita ja sammuttaa minut, mutta jos todella pidin sinusta, vaikka sammuttaisit minut, voin sytyttää itseni puolestasi" Muista ne sanat :D koska olen tosissani.


Andreina Olen samaa mieltä Dinan kanssa:! Ja kaikella kunnioituksella järkevänä ihmisenä deittailuneuvoja miehille badassin tao Minusta koko ajatus on vain loukkaavaa ja naurettavaa. Kaikki tytöt eivät ole yhtä…lisää Olen samaa mieltä Dinan kanssa:! Kaikki tytöt eivät ole niin epätoivoisia kuin niiden pitäisi olla tyytyäkseen sellaisiin asioihin, sinun pitäisi olettaa, että jokainen tyttö planeetalla on tunteidensa ohjaama, ei heidän syynsä. Voi kyllä, niitä on olemassa myös silloin, kun en ole mies. kuten katsoo huuliani, kuten niiden pitäisi tehdä kirjan IT GIVES ME THE CREEPS mukaan, tarkoitan, että se on jo tapahtunut, eikä se ole ollenkaan houkutteleva.


Kyllä, tytöt ovat esiselektiivisiä, mutta koko ajatus tytön esivalintakyvyn rikkomisesta tai heidän esivalinnan muuttamisesta sinun eduksesi on vain ABSURDIA. Käytännössä oletetaan, että yhdelläkään naisella ei ole tunneälyä. Mutta jos katsomme asioita sellaisen tytön näkökulmasta, joka tyytyy siihen, tämä koko ajatus on vakavasti häiritsevä. Monet latinomiehet tekevät enimmäkseen jo mitä haluavat monien naisten kanssa "Macho"-konseptin alla, jos lisäät tämän, se on vain joukko miehiä, jotka yrittävät "käyttää" niin monta lelua kuin heillä on käytettävissään.


Deittailuneuvoja miehille heille ei annettu avainta sisäänpääsyä varten, he vain rikkoivat lukon, jotta he voivat päästä sisään ja ulos niin monta kertaa kuin haluavat. Se on pirullista, vakavasti pirullisia naisilla on deittailuneuvoja miehille badassin tao esivalintakyky syystä, etkö ajatellut sitä? että tytöt ovat erittäin herkkiä ja näillä asioilla on tarkoitus? että saatat olla hieman itsekäs ja ilkeä tekemällä sellaisia ​​asioita heille tunnollisesti?


Tiedän, että Jumala on olemassa ja tiedän, että kaikilla näillä asioilla on seurauksensa, toivon vain, että useammat tytöt ovat tietoisia tällaisista asioista, jotta he eivät joutuisi leikkimään. ja btw, loppujen lopuksi, jos tyttö ei tunne itseään rakastetuksi, he kaikki päätyvät tuntemaan sisällään tyhjyyttä, se tappaa heidät, emme ole leluja, olemme ihmisiä. Katso kaikki 8 kysymystä kohteesta The Tao Of Badass…. Luettelot tämän kirjan kanssa.


Tämä kirja ei ole vielä esillä Listopiassa. Lisää tämä kirja suosikkiluetteloosi ». Yhteisön arvostelut. Näytetään keskiarvosana 4. Luokituksen tiedot. Lisää suodattimia. Lajittelujärjestys. Aloita arvostelusi The Tao Of Badass: Treffivinkkejä miehille. 21. syyskuuta Rick Anderson arvioi, että se oli hämmästyttävää.


Tämä oli järjettömän hyödyllistä ja suuri investointini rahoihini ja aikaani, deittailuneuvoja miehille badassin tao, Olen ostanut kursseja muilta deittailuasiantuntijoilta ja tämä on paljon parempi. Tämä kurssi on todella hyödyllinen ystävystymiseen etujen kanssa ja tyttöjen rakastumisen saamiseen sinuun, minkä hän TODELLA näyttää sinulle kuinka tehdä tässä kirjassa, se ei ole niin vaikeaa kuin luulet.


Suosittelen ehdottomasti tätä tuotetta kaikille "Tieto ei ole valtaa, tiedon soveltaminen on valtaa" Tämä kirja auttaa sinua tulemaan parhaan version "sinä". Halusitpa sitten saada yhden yön juttuja jatkuvasti, tyttöystävä etsii lopulta elämäsi rakkautta.


Jokaisen pennin arvoinen mielestäni. lippu 25 tykkää · Tykkää · katso arvostelu. 6. marraskuuta Mir lisäsi sen. Lyön vetoa, ettei hän tee. lippu 21 tykkää · Tykkää · katso arvostelu. Näytä kaikki 5 kommenttia. 16. marraskuuta Trulee arvioi, ettei se pitänyt siitä. Onko hän tosissaan? Toivottavasti hän kirjoitti tämän lähinnä tehdäkseen rahaa.


Olen kauimpana feminismistä tai muusta vastaavasta, mutta tämä oli kauheaa. Kutsu minua hulluksi. Mutta mieluummin mies katsoisi silmiäni kuin huuliani. Haluaisin mieluummin miehen kohdata minua suoraan ja kertoa minulle epävarmuudesta tai ansaita rahaa, koska huolimatta siitä, mitä tämä kaveri sanoo nartut, rakastan rahaa mieluummin kuin kuunnella kirjaa ja varmistaa, että hän poseeraa tietyllä tavalla, toimii tietyllä tavalla ja yrittää naida mieleni, koska som Onko hän tosissaan?


Haluaisin mieluummin miehen kohdata minua suoraan ja kertoa minulle epävarmuudesta tai ansaita rahaa, koska huolimatta siitä, mitä tämä kaveri sanoo nartut, rakastan rahaa mieluummin kuin kuunnella kirjaa ja varmistaa, että hän poseeraa tietyllä tavalla, toimii tietyllä tavalla ja yrittää naida mieleni, koska joku kirja käski hänelle niin, ja se onnistuu pääsemään housuihini.


Ainoa kerta, jolloin tämä toimisi minulle henkilökohtaisesti, on se, että olet kuuma ja nukahdan kanssasi riippumatta siitä, missä kulmassa kehosi on tai ei ole minua päin.


Koko juttu on paskaa. Rehellisesti sanottuna tämä kaveri oli luultavasti mahtava ennen kuin hän päätti valloittaa maailman omien taitojensa avulla. En ole kultakala. Valitettavasti jotkut viehättävät naiset ovat kultakaloja, pidä hauskaa sen kaverin kanssa. Onneksi miehestäni tuli ystäväni, hän katsoi tavallisesti silmiini ja katsoi minua suoraan eikä lukenut kirjoja satojen naisten kanssa nukkumisesta, koska he ovat yhtä tyhmiä kuin Dory Nemon löytämisessä. Tietenkin tämä on eri asia, koska seurustelimme ja aikoimme mennä naimisiin ja mitä tahansa, emmekä halunneet nukkua yhdessä ja kutsua sitä päiväksi, joten se ei ole sama senario, MUTTA huolimatta aikeista, joita minulla ja mieheni oli. ja ne, jotka kirjailijalla oli ja ihmiset, jotka lukivat sen, tapa, jolla hän poimii tyttöjä, on edelleen perseestä.


Haluaisin mieluummin jonkun hengailla kanssani noin 4 tuntia ja olla kuin "Entä suihinotto? Ajatteleminen ei ole miten se tehdään, deittailuneuvoja miehille badassin tao. Ja yrittäminen olla nainenmurhaaja ja tuon kirjan omistaminen tai sen kirjoittaminen saa teidät kaikki näyttämään epätoivoisilta ja se ei ole kovin houkuttelevaa.


Lopeta huutaminen.





treffit ja ulkonäkö



Ja pahinta: hän ilmestyi sinä iltana. Ja kuin pieni poika, minä lähdin. Joten ajoin ympäriinsä, kunnes löysin vapaan talon, joka oli myynnissä ja pysäköin sen taakse toivoen, ettei kukaan huomaisi minua nukkumassa autossani. Ja kolmantena päivänä jotain tapahtui ja minä napsahdin. Minun piti nukkua ikkunani auki, koska oli liian kuuma sulkea niitä. Mutta hyttyset olivat niin pahoja, että minun piti käyttää peittoa pitääkseni ne poissani.


Joten minun täytyi nukkua istuen kuljettajan istuimella, peiton peitossa, helteessä tyhjän talon takana kuin kulkuri. Ja sitten se tapahtui. Olen tietysti järkyttynyt. Joten hämmentyneenä työnsin käteni ulos ikkunasta ja parvi poliiseja juoksi autoni yli aseet ulkona ja tähtäsi ikkunaani. Ilmeisesti naapuri oli nähnyt oudon auton pysäköimässä tyhjän tontin taakse ja soittanut poliisille.


Olisin varmaan tehnyt samoin. Jouduin siis nukkumaan autossani muutaman päivän. Luulen, että hän yritti edelleen olla ammattilainen, joten hän sanoi minulle, että minun piti mennä jonnekin muualle, ja hän käski minun yrittää nukkua Wal-Martin parkkipaikalla. Loppuillan mietin vakavasti. No se olin minä.


Heräsin vain ja tajusin, että olin täydellinen ja täysi paska. Olin pahoillani miehelle. Pidän sitä muistiinpanoa mukanani vielä tänäkin päivänä. Joten nappasin takapenkiltäni ensimmäisen asian, johon tiesin katsoa. Psykologian muistikirjani, kun menin yliopistoon Floridassa.


Mutta yhtäkkiä huomasin professorini opettaman teorian, joka vain meni toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Sivut: Ensin Sinun on oltava kirjautuneena sisään kommentoidaksesi. Siirry sisältöön Etusivu » The Tao of Badass — Deittailuvinkkejä miehille kirjoittanut Joshua Pellicer Full Transcript. mp3-videolinkki: The Tao of Badass — esitys Hei, nimeni on Josh ja tämä on kala. Seksitarina Mutta ensin aion kertoa sinulle seksitarinan. LUE MYÖS: Kehonkielesi muokkaa sinua, kirjoittanut Amy Cuddy.


LUE MYÖS: Kuinka korjata särkynyt sydän: Guy Winch at TED Full Transcript. LUE MYÖS: Martha Mosse: The Slut, the Spinster and the Perfect Woman at TEDxCoventGardenWomen Transcript. saadakseni selville, kuinka tulla hulluksi, en kutsunut sitä sellaiseksi.


Kävin terapeuteilla, kävin 20 tai useammassa parisuhdeseminaarissa, harjoittelin visualisointia, kunnes hehkuin positiivisesta energiasta, ryöstin rohkeuteni tarttumiskohtaan ja lähestyin kymmeniä naisia ​​täällä, siellä ja kaikkialla, kun vastasin sanomalehtien yksinäisten sydänten mainoksiin. ennen kuin Internet muistaa! kaikki mitä minulla on koskaan ollut, oli räjähdys tai "olkaamme ystäviä. En väitä, että olet siinä tilanteessa. Mutta silloin sinäkään et ole paskiainen, tai et lukisi tätä, etkä ehkä ole vielä löytänyt Taoasi.


Mutta oletan, että luet tätä Tao of Badassin arvostelua, koska haluat menestyä paremmin naisten kanssa. Kaikki suhteet riippuvat siitä, että miehet tietävät mitä ja miten tehdä. Ja milloin tehdä se koskaan tehdä ensimmäinen siirto väärään aikaan? Joten siellä Badassin Taon hämmästyttävä tieto tulee muuttamaan elämäsi täysin.


Badassin Tao auttaa sinua, jos. haluat aloittaa seurustelun onnistuneesti. haluat parantaa osumaprosenttiasi. haluat harrastaa seksiä useamman naisen kanssa. haluat harrastaa enemmän seksiä saman naisen kanssa.


haluat olla useita suhteita samanaikaisesti useiden naisten kanssa. haluat kaatuvien naisten pääsevän sänkyösi. Tämä johtuu siitä, että Tao of Badass muuttaa tietosi, tekniikkasi, itseluottamuksesi ja no, olkaamme rehellisiä - se tuo sinulle niin paljon seksiä kuin jaksat. Tämä on paras kokoelma miehille tarkoitettuja treffivinkkejä, jotka on koskaan koottu.


Ehdottomasti. Ja miehet, jotka ovat jo menestyneet naisten kanssa? Sellaisia, joita saatat katsoa hieman kateudella? He ovat tyyppejä, jotka tekevät jo täsmälleen samaa kuin sinä – kun sinulla on tekniikat. Joshua Pellicer on erittäin menestynyt pickup-taiteilija, siitä ei ole epäilystäkään. Hän tuntee tekniikat, hän tietää, että ne toimivat, ja hän selittää ne selkeällä ja suoraviivaisella tavalla, jotta sinäkin voit käyttää niitä. Se, mikä on hieman epätavallista pickup-artistien maailmassa, on tapa, jolla Josh jakaa nämä tiedot.


Josh on asettanut itsensä kaikkien tähän ohjelmaan osallistuvien ihmisten saataville ilmaisella rajoittamattomalla neuvonnalla ja lukuisilla bonuksilla. Hän on perustanut foorumin, joka on nyt yhteisö täynnä miehiä, jotka tukevat toisiaan rehellisesti ja positiivisesti. Nämä kaverit ovat kaikki "badass-trainees", ja he auttavat toisiaan vinkeillä, tiedolla, tuella ja parhaalla veljeydellä, jonka voit kuvitella.


Se on upea yhteisö, ja se on sinulle erittäin arvokasta, kun alat seurustella ja poimia naisia ​​käyttämällä näitä tehokkaita ja tehokkaita tekniikoita. Kaikkiin kysymyksiisi vastataan muutamassa minuutissa, tässä yhteisössä on niin monia miehiä.


Sain niin paljon kiitosta, joten luultavasti mietit, mitä sinulle on luvassa. Taitaa olla aika kertoa teille, mitä saat Badassin Taossa. Joten kuten sanoin, "badass" tarkoittaa miestä, joka tuntee naiset. Hän tuntee maskuliiniset käytökset ja tekniikat, jotka houkuttelevat naisia, ja hän tietää kuinka rakentaa suhdetta naisiin.


Hän ymmärtää mitä nainen haluaa mieheltä, ja hän ymmärtää tarkalleen kuinka helppoa on mennä naisen luo puhumaan hänelle. Hän tietää, kuinka saada suhde käyntiin. Jos pidät ajatusta naisen lähestymisestä todella pelottavana, jos sinulla ei ole itseluottamusta, jos epäilet jonkun naisen olevan kiinnostunut sinusta, LOPETA sen ajatteleminen NIIN NYT! Josh Pellicerin Tao of Badass selvittää tämän puolestasi.


Sinun ei tarvitse olla hyvännäköinen, sinun ei todellakaan tarvitse olla rikas, sinulla ei tarvitse olla iso kukko, eikä sinun tarvitse olla erityisen hyvä sängyssä: tarvitset vain itseluottamusta - maskuliininen itseluottamus, jonka naiset haluavat miehestä.


Vaikka haluaisit vain käydä läpi "kierrätysvaiheen", Badassin Tao vie sinut perille. Jos haluat suhteen, asettua, perustaa perheen, itse asiassa mitä haluat, Tao of Badass eBook ja videot avaa ovet menestykseen.


Suurempaan menestykseen kuin voit koskaan kuvitella. Badass on todella vallankumouksellinen! Se on kehonkielen, NLP:n, alitajuisen "manipuloinnin" kärjessä, mikä on vain manipulointia siinä mielessä, että teet asioita, jotka aktivoivat naisen vaistot. Tässä on mitä Tao-e-kirjassa ja videoissa on – kaikki, jotta voit olla hullu! kaikki miesten ja naisten sukupuolirooleista ja siitä, miksi ne ovat niin tärkeitä parisuhteen luomisessa. Katso, kaikki mitä teet elämässäsi tulee maskuliinisuudestasi tai naiseudesta.


Jotta parisuhde toimisi hyvin, parin välillä on oltava tietty maskuliinisuuden ja naisellisuuden polariteetti. Kuinka ohjelmoida uskomuksesi uudelleen. Jos sinulla on esimerkiksi epäilyksiä "mojostasi", sinun on ohjelmoitava ne uskomukset uudelleen. Osta jumalattoman Badass Tao nyt, jos uskot niin itsestäsi.


Mikään näistä asioista ei ole totta! kuinka olla aito, maskuliininen mies, ei tyhmä tai naurettava macho-mies. tekniikoita, joilla voit "ohjelmoida" itsesi nopeasti ja helposti saadaksesi ehdotonta luottamusta naisten ympärille. yksinkertaisia ​​ja tehokkaita tekniikoita muuttaaksesi uskoasi itsestäsi kaikin tavoin, mutta erityisesti seksin ja ihmissuhteiden suhteen. mitä naiset haluavat mieheltä ja kuinka voit antaa sen heille - sekä sängyssä että sen ulkopuolella.


tekniikat, jotka maksimoivat naisen sinua kohtaan tunteman vetovoiman - onko hän tuntenut sinut minuutin tai koko elämän. kuinka lukea naisen kehon kieltä, jotta tiedät, pitääkö hän sinua kiinnostavana - ja mitä tehdä asialle, jos merkit eivät ole positiivisia. kuinka lukea naisen antamat vihjeet ja kääntää koko asian toisinpäin, jos hän ei ole yhteydessä sinuun. kuinka päästä ulos "ystävävyöhykkeeltä" ja "seksuaalikumppanivyöhykkeelle". kuinka syventää suhdetta askel askeleelta, kunnes olette yhdessä sängyssä.


miten naiset "testaavat" miehiä ja kuinka vastata kuhunkin näistä testeistä. mitä hän päättelee sinusta noista testeistä. kuinka lukea hänen kehonkieltä ja esitellä itsesi tavalla, jotta annat hänelle mitä hän haluaa. kuinka kommunikoida kaikilla tasoilla: tietoisesti, alitajuisesti. kuinka tuntea olosi rentoutuneeksi ja luonnolliseksi omassa miehisyydessäsi.

No comments:

Post a Comment