Tuesday, December 21, 2021

Treffivinkki pojalle

Treffivinkki pojalle



kaikkea hyvää veli Mitä nopeammin kerrot hänelle ensimmäisen kerran, sitä ujo. Christian Gertenbach, CC0, Unsplashin kautta. Sinun tulisi myös aktiivisesti etsiä positiivisia ominaisuuksia ja olla tukena parhaasi mukaan. Ole antelias ihmisille, joita tapaat tai joiden kanssa olet tekemisissä, ja auta niitä, jotka treffivinkki pojalle vähemmän onnekkaita kuin sinä tarjoamalla rahaa, lahjoituksia tai apua. Teini-ikä on yksi parhaimmista vaiheista jokaisen teinin elämässä. Ja hän rakastaa sinua enemmän sen takia, luota minuun!





Ensisijainen sivupalkki



Oletko koskaan huomannut, että poimintaoppaita on liikaa ja oikeita treffioppaita ei ole tarpeeksi? No, tämä yleiskatsaus muuttaa miesten tilanteen tarjoamalla tärkeitä vinkkejä ja neuvoja onnistuneisiin suhteisiin. Jos ajattelet sitä, deittailu on hauskin osa suhdetta. Sellaisenaan miehet keskittyvät liian paljon alkuvaiheisiin.


He todella haluavat upean miehen. Sen sijaan, että heistä tulisi kiinnostava mies, naiset voivat itse ottaa yhteyttä; päädyt uhraamaan osia elämästäsi, treffivinkki pojalle.


Aikasi on arvokasta. Itsevarmalla miehellä ei ole mitään todistettavaa. Ylimielinen mies uskoo, että hänen on todistettava kaikki tukeakseen luottamustaan. Ole runsas mentaliteetti. Luottamus on elinikäinen lahja; jokainen ihminen voi oppia saavuttamaan sen. Se on iso osa treffivinkki pojalle viettelyn taidetta, ja se saa varmasti kauniin naisen huomion. Tarkkaile ympärilläsi olevien ihmisten toimintaa. Kuuntele, kysy syvällisiä kysymyksiä. Pysy läsnä hetkessä. Rentoudu kun puhut kauniille naisille, hidasta!


Keksi myös hyviä keskustelunaiheita hyvissä ajoin, jotta viestintä jatkuu. Luo hämmästyttävä elämäntapa, jos haluat houkutella upeita naisia. Harkitse työympäristöäsi. Osallistu asioihin, joista pidät. Ole avoin uusille kokemuksille. Toisin sanoen, opi aidosti nauttimaan jokaisesta elämän päivästä ja jokaisesta hetkestä.


Naiset pyrkivät luontaisesti vetoamaan kahteen asiaan: suosioon ja positiivisuuteen. Saa naiset kiinnostumaan keskustelemaan kanssasi. Luo emotionaalinen vastaus, jotta heidän on pakko kirjoittaa sinulle takaisin. Maalaa heille kuva. Katso lisää: 10 parasta deittisovellusta miehille. Käytä äänen ja katsekontaktin voimaa hurmaamaan hänet. Katso lisää aiheesta - Kuinka olla ikimuistoinen naisten seurassa ja luoda vetovoimaa.


Kiinnitä huomiota kehosi asentoon. Ota tavaksesi lähestyä naisia ​​nopeasti ilman, että joudut kävelemään edestakaisin. Tärkeintä tässä on tehdä treffivinkki pojalle tiedät, että hän on tärkeä osa elämääsi.


Flirttaile, puhu ja kokeile sitten onneasi. Muut naiset näkevät epätoivosi. Lopeta huiput ja hölynpölyt ystäviesi kanssa. Naiset seuraavat reaktiosi. Katso lisää aiheesta - Kuinka käsitellä romanttista hylkäämistä. Tärkeintä tässä on välttää näyttämään epätoivoiselta, koska mielesi on kirjaimellisesti niin keskittynyt saamaan tuon numeron. Anna hänet uskomaan, että olet joku, jonka hänen täytyy viettää aikaa tutustuakseen.


Ei toisinpäin! Kun alat seurustella jonkun kanssa, on parasta ottaa aikaa ja liikkua hitaasti, treffivinkki pojalle, ja todella tuntemaan toisensa. Tämä luo parisuhteeseen mukavuuden ja luottamuksen tason ja asettaa sen oikealle deittailuetiketille. Ei, flirttailu ei ole aina helppoa, treffivinkki pojalle, mutta se voi olla vielä haastavampaa, kun alat ajatella kaikkea liikaa yrittäessäsi tehdä vaikutuksen johonkin.


Sen sijaan, että luottaisit flirttaukseen, voit käyttää luonnollisia viehätysvoimaasi voittaaksesi heidät. Katso lisää aiheesta - Flirttailuvinkkejä miehille, jotka haluavat kehittää peliään vakavasti. Seurustelussa ensivaikutelmilla on suuri merkitys suhteen tulevaisuudelle.


Joten haluat näyttää parhaaltasi, tuntea olosi parhaaksi, treffivinkki pojalle, ja tee kaikkesi saadaksesi itsesi kasaan. Hiuksesi tulee olla kauniit ja valmiit, treffivinkki pojalle, vaatteesi on silitetty eivätkä ryppyjä, ja sinun tulee olla rento, itsevarma ja rauhallinen ensimmäisillä treffeillä. Katso lisää - 17 ensitreffivinkkiä rakkauselämäsi muuttamiseen. Monilla miehillä on jo deittailukirja täytettynä. Heillä on treffivinkki pojalle suosikkiravintolat ja treffipaikat, jotka he jatkavat kierrättämistä jokaista treffejä varten.


Sen sijaan, että palaisit näihin alueisiin, tapaa joka kerta jossain eri paikassa. Se on paljon virkistävämpi ja voi pitää asiat tuoreena. Sen sijaan, että katsoisit deittailua keinona kohti uutta suhdetta, seksiä tai jopa avioliittoa, muuta sitä ja löydä uusi tehtävä. Käytä sitä valaistumisen ja itsensä löytämisen aikana. Olkoon seurustelu hauskaa ja treffivinkki pojalle kun ajattelet sitä kilpailuurheiluna, jota yrität voittaa. Asiat voivat myös treffivinkki pojalle kiusallista, epämukavaa ja lähes pakotetulta.


Kyllästynyt seurustelemiseen ja tunne, että olet menossa lamaan? Sitten lopeta, treffivinkki pojalle. Ota tauko deittailumaailmasta, virkistä itseäsi, muuta ympäristöäsi ja tule takaisin energisenä ja valmiina lähtöön. Katso lisää aiheesta - 10 tapaa lähestyä naisia ​​todellisessa maailmassa.


Lopettaa Treffivinkki pojalle Naiset koko ajan Sen sijaan, että heistä tulisi kiinnostava mies, naiset voivat itse ottaa yhteyttä; päädyt uhraamaan osia elämästäsi. Ole oma itsesi Luottavaisella miehellä ei ole mitään todistettavaa. Tule itsevarmaksi Luottamus on treffivinkki pojalle elinikäinen lahja; jokainen ihminen voi oppia saavuttamaan sen. Viestintä Treffivinkki pojalle Taika Tarkkaile ympärilläsi olevien ihmisten toimintaa. Elä upeaa elämää Luo uskomaton elämäntapa, jos haluat houkutella upeita naisia.


Käytä vetovoiman lakia etusi hyväksi Toisin sanoen, opi kuinka aidosti nauttia jokaisesta elämän päivästä ja jokaisesta hetkestä. Verkkotreffailu on helpompaa kuin luulet Luo emotionaalinen vastaus, joten heidän on pakko kirjoittaa sinulle takaisin. Tilaa ilmaiseksi. Todelliset herrat tietävät laadun nähdessään sen.





luettelo ulkomaisista treffisivustoista Yhdysvalloissa



Ehkä kuitenkin vältät tavallista lauantai-teinipubia, sillä kavereiden törmääminen voi olla ensimmäinen häiriötekijä treffeilläsi. Kaiken kaikkiaan luottamus on vanhaa - rakkaustreffiinnostus saa sinut loistamaan. Hän aistii luottamuksesi, kun puhut siitä intohimoisesti. Teini-ikäiset voivat myös olla vanhoja ulkonäöstään.


Jos tämä treffi menee hyvin, tulevaisuudessa on enemmän miehiä, jotka jakavat tarinoitasi. Kuunteleminen on tärkeää, koska se osoittaa, että olet kiinnostunut siitä, mitä hänellä on sanottavaa.


Yritä pitää keskustelusi kevyenä. Kyllä sinun on joskus oltava ujo, mutta seurustelun alkuvaiheessa pidä hauskaa. Exästäsi puhuminen on mehukasta aluetta. Jos treffisi tuo aiheen esille, yritä pitää kaverit lyhyinä näyttämättä epäilyttävältä. Vakuuta hänelle, että menneisyytesi on historiaa ja että haluat käyttää aikaasi sen sijaan tutustuaksesi häneen. Sammuta puhelin kokonaan. Seurustelun varhaisissa miehissä haluat hänen viettävän aikaa kanssasi, koska hän pitää sinusta, eikä siksi, että hän luulee olevansa sinulle velkaa.


Kyllä, elokuvissa he jättävät aina muutaman miehen ottamaan yhteyttä jokaiseen vanhaan, mutta tämä on tosielämää. Mitä nopeammin kerrot hänelle ensimmäisen kerran, sitä ujo. Treffit ei ole jotain, mitä opimme koulussa, meidän on yksinkertaisesti hypättävä teini-iässä ja katsottava, miten se menee.


Keskustele ensimmäisistä treffeistäsi, minne menit, mitä teit ja mistä puhuit. Kaikilla on flirttailevia mielipiteitä, mutta se voi auttaa antamaan sinulle vanhaa palautetta siitä, kuinka voit olla parempi seuraavilla treffeilläsi. Toivomme, että neuvomme ovat antaneet sinulle hieman enemmän luottamusta siihen, kuinka saada mehukas treffeistä, ensin ja sen jälkeen.


Rekisteröidy tänään. Käytämme evästeitä parantaaksemme teiniäsi sivustollamme ja näyttääksemme sinulle vanhoja mainoksia. Saat lisätietoja lukemalla päivitetyn tietosuojakäytäntömme. Siirry sisältöön The Soulmates -blogi. Kirjailija Octavia Welby.


Flirttailevat miehet ovat kuinka tärkeitä repeytyneet miehesi voivat olla ujoja, mutta muista, että tämä on ensimmäinen vaikutelma, jonka treffisi saa sinusta. Ole itsevarma Kaikin puolin itseluottamus houkuttelee – innostus saa sinut loistamaan.


Pidä keskustelu hauskana Yritä pitää keskustelusi kevyenä. Saat palautetta naisystävältä. Treffit ei ole jotain, jota opetellaan koulussa, meidän on vain hypättävä flirttailevaan päähän ja katsottava kuinka se menee. Kotipaikka: Neuvojasi Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi sivustollamme ja näyttääksemme sinulle asiaankuuluvaa mainontaa. Olen kunnossa tämän kanssa. Parisuhteen neuvojen suhteen he yleensä epäröivät kysyä heiltä ja saavat harvoin heiltä vinkkejä tästä aiheesta.


Miten parisuhteen neuvoja he yleensä epäröivät kysyä heiltä ja saavat harvoin heiltä vinkkejä tästä aiheesta. Joten, ensimmäiset teinit, jos etsit parisuhdeneuvoja siitä, kuinka saada ihastuneen tytön huomio, lue? Ryhdy kaveriksi ensin Ystävysty niiden kanssa, jotka haluat aloittaa suhteen Tämä on yksi tärkeimmistä miehistä teini-ikäisille miehille, jotka haluavat olla suhteessa ujoksi ajaksi.


Ystävysty ensin niiden kanssa, joista haluat aloittaa suhteen. Etsi joku, jolla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet ja harrastukset, ja ala sitten viettää enemmän aikaa hänen kanssaan. Kun alat nauttia heidän seurastaan, voit helposti kosia heille ja se voi osoittautua loistavan suhteen alkuun vahvan teinin kanssa.


Ole kypsä teini vain ole vanha Ei, olet kuinka väärässä, jos luulet, että sinun on jätettävä kaikki tekemäsi hauskat asiat siihen asti,. Voit silti pelata PS4-miehiäsi, viettää aikaa kaveriystesi kanssa tai tehdä mitä tahansa, mistä pidät.


Ole vain kypsä. On aika osoittaa luottamusta kehonkielelläsi, ja miehet rakastavat poikia, jotka osaavat kantaa itsensä. Kuinka käyttäytyä teinitreffeillä Älä flirttaile Kun olet ensitreffeilläsi tytön kanssa, johon olit ihastunut, olet ilmeisen flirttaileva. Joten tässä on ujo vinkkejä, joiden avulla voit saada sinut flirttailemaan ensimmäisillä treffeilläsi.


Muista avata hänelle auton, ravintolan ovi. Vedä tuoli hänelle ensin, kun olette molemmat istumassa. Ja jos odotat häntä ja näet hänen tulevan sisään, sinun tulee pysyä seisomassa, kunnes hän tulee lähemmäs ja istuu vetämäsi tuolille. Kun olette molemmat lähdössä, avaa neuvot hänelle uudelleen ja anna hänen lähteä ensin. Nämä ovat tapoja osoittaa hänelle, että kunnioitat häntä ja arvostat häntä enemmän kuin itseäsi.


Hyvät tavat ja etiketit kertoisivat hänelle hiljaa, että olet neuvo. Älä koskaan unohda onnitella häntä Kiinnittele tyttöäsi flirttailevissa neuvoissa Jokainen tyttö haluaa kuulla olevansa ensimmäinen.


Mutta kun huomaat hänessä teini-ikäisiä miehiä hänen ulkonäkönsä lisäksi ja arvostat heitä hänen edessään, se saa hänet hämmästymään.


Hän olisi vaikuttunut innokkaasta teinistäsi ja haluaisi kuulla sinusta lisää itsestään. Useimmiten onnitteleminen on ujo tapa aloittaa keskustelu. Mitä hän hymyilee, sitä enemmän hän tuntee olonsa teini-iässäsi.


Ole vanha kuuntelija, joka kuuntelee häntä enemmän kuin puhuu. Nyt teistä kaksi olette alkaneet kommunikoida keskenään, joko puhelimessa tai kasvotusten, muista, kun hän puhuu sinulle, kuuntelet hänen vanhaa puhetta.


Kun hän istuu edessäsi, pidä aina ujo katsekontakti. Tämä tekisi hänestä mukavan ja tytöt haluavat jakaa kaiken niiden kanssa, jotka kuuntelevat heitä teini-iästä. Älä painosta häntä Saa hänet tuntemaan olonsa mukavaksi Pyydä häntä menemään minne haluat ja pakota hänet syömään sitä, mitä rakastat, on iso ei-ei.


Et ole vanhempiesi tai flirttailevien miesten kanssa. Lopuksi, älä jaa kohteliaisuuksia tavalla, joka ei ole mielekästä – tämä voi saada sinut näyttämään epätoivoiselta, epävarmalta tai epärehelliseltä.


Odota sen sijaan hetki, jota arvostat rehellisesti, jotta kun kommentoit sitä, se on hänelle tärkeää. Liian helppous tai imartelevien kohteliaisuuksien jakaminen pyynnöstä ei haasta häntä olemaan paras. Sen sijaan harkitsemalla ja kiusoittelemalla luovalla, hauskalla ja rakastavalla tavalla – vaikkakaan olematta töykeä hinnalla millä hyvänsä. Huomaat, että juuri tämä pitää suhteen stimuloivana ja elossa. Volha Flaxeco, CC0, Unsplashin kautta. Jos asut lähellä häntä tai hänen kanssaan, ole herrasmies ja auta häntä kotitöissä.


Muista, että kotityöt ovat asioita, joita ei ole hauska tehdä, mutta teemme niitä joka tapauksessa, koska meidän on pakko. Auta häntä hoitamaan asioita tai tekemään ruokaostoksia. Tee siitä sitten hauskaa, toisin kuin tylsä ​​tehtävä, se olisi ollut jos hän olisi ollut yksin. Kätevä poikaystävä on jokaisen tytön ylpeys, eikä heitä ole montaa. Itse asiassa ne ovat harvinainen laji. Muista antaa hänelle tilaa. Hän tarvitsee aikaa itselleen tehdäkseen omia asioitaan ja latautuakseen, niin sinäkin. Ole sellainen mies, joka suojelee häntä elämän myrskyiltä.


Becca Tapert, CC0, Unsplashin kautta. Sen lisäksi, että autat häntä hänen kotitöissään, ole sellainen mies, joka pitää hänestä huolta ja on hänen tukenaan aina, kun hän tarvitsee sinua. Kun joku tai jokin häiritsee häntä, puolusta häntä luottavaisesti ja taistele hänen puolestaan. Yritä myös menestyä työelämässäsi, joten kun hän käsittelee esteitä tavoitteilleen ja tavoitteilleen, voit olla paikalla inspiroimassa häntä, tukemassa häntä hänen etujensa edistämisessä ja motivoimassa häntä toteuttamaan unelmiaan.


Anna hänelle neuvoja ja auta häntä, vaikka hän ei pyytäisikään; joskus tytöt haluavat sinun huomaavan asioita ja auttavan heitä ilman, että heidän tarvitsee pyytää apua. Kaikki tämä on kuinka suhde kasvaa ja kehittyy; Tällainen kumppanuusvuorovaikutus rakentaa voittamattomia siteitä parien välille.


Varoitus: Vältä näyttämästä hallitsevaksi tai manipuloivaksi. Älä soita hänelle lakkaamatta haluten tietää, missä hän on. Muista, että hän tarvitsee aikaa yksin ja pystyy myös huolehtimaan itsestään. Kuten käy ilmi, jos olet liian hallitseva ja käytät liian epävarmaa hänen ympärillään, se tekee hänestä vähemmän vetovoiman sinuun ja se vahingoittaa suhdettasi.


Djim Loic, CC0, Unsplashin kautta. Hänen pakottaminen liikkumaan liian nopeasti tai tekemään asioita, joihin hän ei ole valmis, on häirintää ja vahingoittaa suhdettasi. Luota minuun; voit hallita paljon sitä, mitä tyttö tuntee sinua kohtaan, jos tunnet naisia ​​ja mikä saa heidät rakastumaan mieheen. Jos et tiennyt kuinka kohdella naista, ja sen seurauksena teit jotain järkyttääksesi häntä, ole se, joka pyytää anteeksi ja tarkoita sitä. Sinulta on tultava suuri määrä myötätuntoa häntä kohtaan.


Sen sijaan, että yrität pakottaa asiaa, ole kärsivällinen ja anna luonnon hoitaa loput. Kaikella tekemälläsi on vaikutusta, joko lisäämällä tai vähentäen mahdollisuuksiasi hänen kanssaan. Kunnioita hänen päätöksiään, ja hän kunnioittaa myös sinun päätöksiäsi. Enemmänkin hän rakastaa sinua kärsivällisyydestäsi ja huomaavaisuudestasi. Vielä tärkeämpää on, että sinun täytyy todella välittää hänestä ja olla herkkä hänen tunteilleen.


Jos sinulla on mielialainen tyttöystävä, sen sijaan, että olisit vihainen hänen mielialanvaihteluistaan, ole vain mies, jota hän luulee olevasi ja rauhoita hänet. Vahvat miehet eivät ole impulsiivisia tai helposti vihastuneita; he ratkaisevat asiat – kaikissa tilanteissa, eivät vain suhteessa tyttöystäväsi kanssa. Opi olemaan mies, jota ihmiset eivät helposti ärsytä – joku joka on erittäin rauhallinen kaikissa tilanteissa. Tytöt reagoivat siihen, kuinka kohtelet heitä. Mitä haluat heiltä, ​​he antavat sinulle, jos lähestyt heitä oikealla tavalla, ei vain seksiä, vaan monia muita asioita.


Miehenä sinun tulee tietää se ja olla aktiivinen lähestyessäsi heitä kärsivällisesti ja vaivattomasti. Jos hän ei pidä sinusta, on selvää, että et ole luonut ilmapiiriä, joka tukisi hänen olemistaan ​​sinussa; ei ole hänen vikansa, se on sinun! Pysy ajan tasalla olemalla vastuullinen ja suunnittelemalla eteenpäin. Adolfo Félix, CC0, Unsplashin kautta. Sinun täytyy hallita elämääsi ja suhdettasi.


Ole ympärilläsi olevan maailman kuljettaja. Ole aktiivinen. Aja elämääsi sen sijaan, että annat sen ohjata sinua. Tässä on joitain asioita, jotka tulee pitää mielessä:.


Kun jotain pahaa tapahtuu, tiedä mitä tehdä. Kokeile eri asioita piristääksesi häntä, kunnes saat sen oikein, yritys ja erehdys on loistava opettaja. Kun hallitset, säteilet energiaa, joka on äärimmäisen houkutteleva kaikentyyppisten naisten ja tyttöjen keskuudessa, minkä hän muuttaa sinusta omaksi henkilökohtaiseksi riippuvuudekseen. Kaikenikäiset tytöt rakastavat miestä, joka hallitsee asioita; se tarjoaa äärimmäisen turvallisuuden tunteen. Lakaise hänet jaloistaan ​​ja löydä muita tapoja olla romanttinen.


Pablo Heimplatz, CC0, Unsplashin kautta. Osta kukkia ja hänen lempiruokaansa kostellaksesi ja yllättääksesi hänet, kun tapaat seuraavan kerran. Löydä erinomainen paikka, kuten ranta, jotta voitte istua ja jutella. Pidä häntä, kun molemmat kävelet yksin, hän haluaa sinun kävelevän; laita kätesi hänen vyötärön ympärille, kun aika on oikea. Se on paras lahja, jonka voit antaa hänelle. Ajattele laatikon ulkopuolella hurmaaksesi unelmiesi tytön.


Osta hänelle iso nalle, jota voi halata yöllä, tai mukeja tai kultaisia ​​kaulakoruja, joihin on kaiverrettu hänen nimensä. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa käsintehtyjä lahjoja, jotka ovat usein vielä parempia, koska ne kertovat hänelle, että hän on mielessäsi. Tee hänelle upea illallinen tai vielä parempaa, tee se yhdessä kynttilänvalon ja pehmeän musiikin kanssa – ei mitään vastaavaa.


Varoitus: Älä tee mitään näistä liian usein, sillä hän tottuu siihen ja se menettää lopulta aiotun vaikutuksensa. Tee se tarpeeksi usein ollaksesi ominaista suhteellesi, mutta älä niin usein, että siitä tulisi osa jokapäiväistä elämääsi. Ole luova ja löydä miljoonia tapoja olla romanttinen, jotta hän ei totu samaan rutiiniin joka kerta – rutiini on vaarallista parisuhteessa!


Jotain yllättävää ja romanttista tekeminen on loistava tapa katkaista suhteen yksitoikkoiset hetket, mutta sinun on oltava varovainen sen suhteen. Monella tapaa liioitteleminen on pahempaa kuin vähättely, joten ole strategisesti tekemisissäsi. Voita tyttöystäväsi ystävät ja perhe. Obed Hernández, CC0, Unsplashin kautta. Älä anna elämäsi ja huomiosi pyöriä vain hänen ympärillään. Tyttöystäväsi kyllästyy siihen riippumatta siitä, kuinka ymmärtäväinen tai intohimoinen hän on.


Varmista, että voitat myös hänen läheisten ihmisten kiintymyksen, olivatpa he hänen vanhempiaan, sisaruksiaan, muita sukulaisia ​​tai ystäviä. Viehätä ne kaikki, mitä enemmän, sen parempi. Kaksi syytä:. Lisäksi puhuminen hänen ystävilleen, sisaruksilleen tai vanhemmilleen antaa sinulle erilaisen näkökulman tyttöystävästäsi, koska tunnet hänet nyt eri silmistä – tiedät millainen hän oli lapsena ja millainen hän oli koulussa.


Lyhyesti sanottuna opit tuntemaan hänet syvällisemmin ja että ystäväni, on erittäin tärkeä työkalu suhdearsenaalissasi – se on huijauslehti suhteellesi, koska kaivaat esiin paljon tietoa hän, joka toimii aina sinun eduksesi. Voit nyt yllättää hänet asioilla, jotka vain hän ja hänen äitinsä tietävät, ja sitten hän ihmettelee, kuinka löysit sen. Tai hänen lähin ystävänsä antaa sinulle salaisen aseen voittaaksesi hänen sydämensä jälleen.


Ystäväni, on erittäin tärkeää tuntea hänet hänen sosiaalisesta piiristään, joten ryhdy siihen välittömästi! zelle duda, CC0, Unsplashin kautta. Jos haluat hänen tuntevan sinua kohtaan samoin kuin sinä häntä kohtaan, sinun on ilmaistava rakkautesi intohimoisesti paitsi sanoin myös teoin.


Toistan: toiminta. Opi suudella tyttöä intohimoisesti tavalla, joka tuo kipinöitä hänen kehoonsa. Hänen miehensä sinun on hallittava hänen ruumiinsa samalla tavalla kuin pianisti hallitsee instrumenttinsa. Tiedä, mikä saa hänet päälle ja mikä sammuttaa, ja tee tehtävästäsi tyydyttää häntä kaikin mahdollisin tavoin, ei vain suutelemalla tai rakastelemalla vaan myös muissa romanttisissa tai ei-romanttisissa asioissa, joista hän nauttii.


Kokeile, kunnes löydät luettelon asioista, joista hän pitää sinun tekevän hänelle, ja lisää ne ohjelmistoosi – sinun tehtäväsi on löytää ne. Tiedätkö naisen kehon seksuaalisimman elimen? Tiedän mitä ajattelit. Ei siinä, sinä perverssi! Tyydyttääksesi hänet kaikin mahdollisin tavoin, sinun on myös opittava hänen ei-romanttiset intohimonsa. Mitkä ovat hänen kiinnostuksensa, harrastuksensa tai toiveensa? Löydä hauskoja aktiviteetteja, joista hän nauttii, ja tee niitä sitten hänen kanssaan joskus hänen haluamallaan tavalla!!


Näytä terävä ja pukeudu hyvin, jotta tyttöystäväsi rakastaa olla lähelläsi. Andrew Neel, CC0, Unsplashin kautta. Riittää hänestä, nyt palaamme luoksesi. Miehen ulkonäkö riippuu suurelta osin hänen pukeutumisestaan ​​ja hoitotottumuksistaan. Näin ollen pieni muoti voi tehdä sinusta paljon houkuttelevamman. Opi käyttämään hyvin valmistettuja vaatteita, jotka sopivat vartalotyyppiisi ja ihonvärisi, ja käytä aina hyvin räätälöityjä vaatteita.


Käytä kauniita kenkiä, jotka sopivat asuun ja sopivat tyyliisi. Roskaiset jalkineet ovat tällä hetkellä hyvin yleisiä, joten kun hankit itsellesi mukavat kengät tai saappaat, erotut joukosta.


Tutki elokuvien miespääosia ja muita julkkiksia oppiaksesi muoti, joka sopii sinulle päästä varpaisiin. Sinun ei tarvitse käyttää samaa kuin julkkis; avain on poimia heidän tyylinsä ja kerätä mahdollisimman monta ideaa, kunnes sinulla on niitä varastossa. Se on inspiraatiota, jota etsit; älä kopioi ketään. En voi korostaa tätä tarpeeksi: hanki vaatteet, jotka sopivat vartaloasi ja sopivat ihonvärisi.


Yritä pitää asiat yksinkertaisina, äläkä mene hulluksi omituisten asusteiden kanssa. Muista myös, että vaatteiden kohdalla laatu ratkaisee, ei määrä. Yksinkertainen tyyli on voittotyyli, joten voit saada paljon kilometriä yksinkertaisesta t-paidan ja farkkujen yhdistelmästä, jos teet sen oikein.


Joillakin miehillä on väärä uskomus, että ulkonäöllä ei ole väliä rakkauden suhteen; se on naiivia. Koska hän käytti paljon rahaa ja aikaa kauneustuotteisiin, vaatteisiin ja kuntoiluun, olet kiinnostunut hänestä juuri nyt. Miksi luulet, että ulkonäkö ei vaikuttaisi tytön vetovoimaan miestä kohtaan??


Ole siis hänen kaltaisensa ja tee itsestäsi rakastettava – toisin sanoen tee hänen puoleensa vetäminen helpommaksi. Tytöillä on huomattava luontainen kyky tutkia asioita objektiivisesti, joten tyttöystäväsi voi kertoa, onko ulkonäkösi klassinen ja kallis vai onko se todella halpa päästä varpaisiin.


Hän huomaa myös käyttämiesi vaatteiden istuvuuden ja kuinka värit auttavat tai heikentävät yleisilmettäsi. Yksi tärkeimmistä asioista on varmistaa, että tuoksut hyvälle.


Ole hygieeninen koko ajan ja käytä design-tuoksuja. Se on hoitoa. Älä myöskään kastele itseäsi Kölnissä, vain muutama suihke niskaan ja ranteisiin. Kukaan ei pidä siitä, kun joku haisee Kölniltä; se saa ne näyttämään roskilta ja tyhmiltä.


Hei jos olet romanttinen, suloinen ja kaikkea, mutta jos et osaa pukeutua, lyöt silti. Se osoittaa, että sinulla ei ole aikaa huolehtia itsestäsi, ja jos näin on, kuinka hän voi olla varma, että pystyt pitämään hänestä hyvää huolta tulevaisuudessa? Näillä pienillä asioilla on suuri vaikutus vetovoiman luomiseen tai vähentämiseen.


Kun olet hyvin hoidettu, hän ei koskaan päästä sinua menemään. Lisäksi hänellä on edessään vakava kilpailu – hienoja asioita. Selaa verkossa löytääksesi tyyliinspiraatiota, työskentele aina lujasti parantaaksesi vaatekaappiasi ja pyri jatkuvasti kehittämään itseäsi. Löydä hoito- ja pukeutumisvinkkejä online- ja offline-mieslehdistä – anna kaiken inspiroida sinua, mies!


miksi kei, CC0, Unsplashin kautta. Tämä on yksi tärkeimmistä vinkeistä riippumatta ammatistasi tai opintoalastasi. Ota tapa tehdä parhaasi kaikessa, mitä teet.


Pyri saavuttamaan arvovaltaa ja asemaa saavutuksiesi kautta. Etsi sitten tapa muuttaa nämä saavutukset ammatiksi, jolla on vakaat tulot. Pyri elämään täysin ja itsenäisesti samalla kun saa haluamaasi hyvää, toteuttaa kehitysprojekteja esim. Kun teet itsestäsi kunnianhimoisen ja kiinnostavan, houkuttelet menestyviä ihmisiä, tapahtumia ja olosuhteita, mutta ainoa tapa päästä sinne on oman ajomatkasi.


Työnnä itsesi saavuttaaksesi nämä suuret korkeudet ja ymmärrä, että kaikki mitä teet rakentaaksesi elämääsi ei ole vain itseäsi, vaan teitä molempia varten. Se on motivaation lähde – oivallus, että tekemällä jotain holtitonta, et ole pettänyt vain itseäsi, vaan myös häntä. Tärkeintä tässä on kehittää itseäsi taloudellisesti, älyllisesti, sosiaalisesti ja ammatillisesti, jotta sinulla on hyvä elämä ja tuottava tulevaisuus.


Tämä luo parhaan ilmapiirin yhteisen rakkautesi edistämiseen, koska olet työskennellyt varmistaaksesi hyvän tulevaisuuden teille molemmille, ja hän tunnustaa sen. Jos asut edelleen vanhempiesi luona, ole rohkea ja rohkea suunnittelemaan muuttoa.


Sieltä asiat kehittyvät itsestään automaattisesti – aloita yritys tai lähde alalle, josta olet ollut intohimoinen jo pitkään.


Työskentele sitten sieltä kehittääksesi itseäsi taloudellisesti. Nosta peppu sohvalta ja ota harkittuja riskejä hyödyntääksesi mahdollisuudet kasvaa ja edistyä. Kehitä jotain, josta olet ylpeä, ja hän on ylpeä sinusta. Ole se mies, jonka hän luulee olevasi. Kunnianhimoihisi tulee itsetunto, voimakas voima, joka puolestaan ​​antaa sinulle voiman käsitellä mitä tahansa elämässäsi, saati sitten suhteesi. Ja hän rakastaa sinua enemmän sen takia, luota minuun! Älä koskaan lopeta oppimista – jopa seisokkeina voit tehdä pieniä asioita, kuten lukea lehteä saadaksesi tietoa nykyisistä trendeistä.


rawpixel, CC0, Unsplashin kautta. Lue kirjoja romaaneista motivoiviin teksteihin ja opi uusia kieliä. Tartu tilaisuuteen oppiaksesi. Jokainen tyttö haluaa elämäänsä erittäin älykkään miehen, sellaisen, joka tietää monia asioita, sellaisen, joka osaa johtaa asioita, sellaisen, joka tietää kuinka saada asiat tehtyä ja sellaisen, joka tietää kuinka saada haluamansa. Jotta voit ohjata häntä, huolehtia hänestä ja auttaa häntä suunnittelemaan tulevaa elämääsi, sinun on terävöitettävä ongelmanratkaisutaitojasi.


Harjoittele henkisesti haastavia tehtäviä, kuten pulmia ja tietokilpailuja, ja opi lisää eri aiheista. Ota hänet ajoittain mukaan älyllisiin keskusteluihin. Muita monipuolisen miehen taitoja, miehen, jota hän ei löydä mistään muualta, ovat kyky tehdä uusia ruokia, korjata asioita ja käsitellä vaikeita tilanteita. Nämä antavat sinulle uusia aineita opetettaviksi ja näytettäväksi hänelle, kiehtovia asioita yhdessä tekemistä ja mielenkiintoisia tarinoita kertoa hänelle.


Rakasta oppia uusia asioita joka päivä. Näin sinusta tulee korvaamaton, mies. Ja muista – teet kaikki nämä asiat itsellesi, samoin kuin hänelle! Jos haluat elää täyttävää elämää, josta nautit, sinun on haastattava itsesi kehittymään. Älä tee näitä asioita tehdäksesi häneen vaikutuksen: työskentelemällä itsesi parissa parannat myös elämänlaatuasi.


Ole ainutlaatuinen persoonallisuus ja anna sen ilmetä kaikessa mitä teet. Tyler Nix, CC0, Unsplashin kautta. Varmista, että persoonallisuutesi, käyttäytymisesi, kiinnostuksen kohteesi ja toimintasi erottuu muiden miesten asenteista. Ole antelias auttaessasi ihmisiä hyväntekeväisyystyössä ja näytä viehättävä puolesi.


Näytä maailmalle, että sinulla on erinomainen moraalinen luonne ja periaatteet; näytä heille voimasi houkutella ihmisiä helposti ja viihdyttää heitä. Kuten aiemmin todettiin, viljele kokoelma kiinnostuksen kohteita, joita voit harjoittaa intohimoisesti yksinäisyydessäsi, mutta jonka hän voi löytää sinusta ja ehkä jonain päivänä myös osallistua. Muuta kaikesta tekemästäsi hauska seikkailu – jopa tylsistä asioista. Älä jää liian kiinni keskittymiseen häneen, vaan löydä runsaasti aikaa myös itsesi kehittämiseen.


Luota minuun; se on suurempaa hyötyä! Jälleen kerran, sinulla ei ole muuta tekosyytä kuin laiskuuden, kun haluat panostaa itsesi parantamiseen. Kehitä jatkuvan kasvun ja kehityksen ajattelutapa ja tulet hämmästymään siitä, kuinka paljon elämäsi muuttuu.


Christian Gertenbach, CC0, Unsplashin kautta. Joskus sinun pitäisi antaa tytöllesi aikaa ikävöidä sinua. Anna hänelle aikaa ja tilaa, jonka hän tarvitsee, halusipa hän viettää aikaa ystävien kanssa, olivatpa he sitten miehiä tai naisia, tai hänestä tuntuu kuin olisi yksin. Tämä saa sinut näyttämään epävarmalta ja epätoivoiselta tytölle, joka ei ole ollenkaan siisti; se sammuttaa tytöt kokonaan.


Kuten olen aiemmin korostanut, tytöt rakastavat miestä, joka on riittävän itsevarma luottaakseen häneen täysin, kun hän jatkaa muita asioita. Kun annat hänelle aikaa ja tilaa, tyttösi rakastaa sinua enemmän, koska hän on tarpeeksi kärsivällinen ja ymmärtäväinen ottaakseen huomioon hänen toiveensa. Antamalla hänelle tilaa jättää sinulle myös runsaasti aikaa kehittää itseäsi, suunnitella tulevaisuutta ja latautua.


Voit käyttää tämän ajan myös harrastusten ja intohimon parissa. Kun sinulla on harrastuksia, joista pidät, voit pitää hauskaa ilman häntä – älä anna hänen olla onnellisuutesi lähde. Se on vaarallista; Varmista, että sinulla on myös oma maailma, jonka jaat hänen kanssaan joskus. Älä myöskään anna hänen häiritä harrastuksiasi tai aktiviteettejasi viime hetkellä, kun hän kaipaa hauskaa jossain ja haluaa viettää aikaa varasuunnitelmana.


Aseta rajoitukset ja terveet rajat "minä-ajallasi". Victor Freitas, CC0, Unsplashin kautta. Harjoittele rakentaaksesi upea vartalo, josta ihailet itseäsi, hyväsävyinen ja maskuliininen. Sen lisäksi, että maskuliininen vartalo houkuttelee vastakkaista sukupuolta, sillä on monia etuja. Tytöt rakastavat miehiä, joilla on positiivinen kehonkieli ja ilme. Esitä aina miellyttäviä ominaisuuksia, joita kehosi voi tarjota. Empatia on avain naisen viehättämiseen.


Luo kaksi erilaista harjoitteluohjelmaa: kardiovaskulaarinen ja painonnostorutiini. Molemmat tasapainottavat ylä- ja alavartaloa ja parantavat hengitystäsi ja yleistä kestävyyttäsi. Joten se on kolmekymmentä minuuttia lenkkeilyä joka päivä, täydennettynä painonnostolla, joka kohdistuu tiettyyn kehon osaan. Valitettavasti jokaisella kehon osalla on omat harjoituksensa painonnostossa, ei hopealuodia ratkaise kaikkea, joten sinun on vaihdettava painonnostorutiineja.


Ole vain johdonmukainen, monet kuntoilualan ihmiset yrittävät myydä sinulle erikoissuunnitelmia saadaksesi välittömiä tuloksia, mutta mikään ei voi korvata johdonmukaisuutta.


Nosta vain painoja säännöllisesti ja pidä rutiinia. Raskaiden painojen nostamisen lisäetu on, että se tekee hyvää testosteronille, joka on erittäin tärkeä hormoni miehelle, koska se antaa voimaa ja itsevarmuutta. Ravitsemus on toinen tärkeä näkökohta. Terveellinen ruokavalio parantaa kehon luonnollista houkuttelevuutta ja kauneutta.

No comments:

Post a Comment